Διαμονή

Διαμονή

Πρόκειται για ένα ολοκαίνουριο συγκρότημα δύο μονοκατοικιών με πισίνα, κατασκευασμένο την Άνοιξη του 2015!

Οι βίλες μας, Αύρα και Γαλήνη, έχουν κατασκευαστεί με σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική καθώς είναι απόλυτα ενταγμένες στο φυσικό περιβάλλον. Η απλότητα της παράδοσης σε συνδυασμό με τις  μοντέρνες πινελιές με χρώματα προσθέτουν διαχρονική γοητεία.
Βρίσκονται λίγα μόλις μέτρα από τα γαλαζοπράσινα νερά του όρμου της Πλαταριάς, όπου η θάλασσα συναντά τον ουρανό. Προσφέρουν μαγευτική θέα στα υπέροχα νερά του Ιονίου Πελάγους, για μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής, χαλάρωσης και ευεξίας.

Καινοτομία:

Σεβόμενοι το περιβάλλον και την ανάγκη του πλανήτη μας για εξοικονόμηση ενέργειας, χρησιμοποιήσαμε γεωθερμική αντλία θερμότητας, που είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της ενέργειας, για να καλύψουμε τις ανάγκες των κατοικιών μας σε ψύξη και θέρμανση.

Επιπροσθέτως, τα φυσικά υλικά που χρησιμοποιήσαμε, οι οικολογικές πρώτες ύλες, οι πιστοποιημένες εγκαταστάσεις με ενεργειακά υλικά Α” κατηγορίας, η μείωση των ενεργειακών απωλειών των κατοικιών με προδιαγραφές τελευταίας τεχνολογίας συνέφεραν τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος, όσο και στην ανάδειξη του φυσικού χώρου της περιοχής διατηρώντας την υπάρχουσα φυσική ομορφιά.

φωτογραφίες

Μέσα απο το φωτογραφικό μας υλικό θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε μία "γεύση" της διαμονής σας στο συγκρότημα μας. Είμαστε σίγουροι οτι η πραγματικότητα θα σας εκπλήξει ευχάριστα!

View

Αύρα

Μαγευτική μεζονέτα 93 τ.μ., με δύο υπνοδωμάτια. Φιλοξενεί...

View

Γαλήνη

Μεζονέτα 130 τ.μ., με τέσσερα υπνοδωμάτια και τζάκι....

View

Εξωτερικός Χώρος

Το μαγευτικό τοπίο σε συνδυασμό με την minimal...